Lessen agenda

ZOMER: PARK YOGA in SMET DE NAEYER

boek via calendly jouw losse les

LESSEN via STUDIOS

Maandag YogaloftGent (niet in zomer)
Gentle Hatha 12u15 – 13u15
Inschrijven via yogaloftgent

Dinsdag MatrixYoga Gentbrugge
Gentle yoga 19u15 – 20u15

Inschrijven via matrixyoga

Woensdag YogaloftGent
Yin yoga 20u00 – 21u00
Inschrijven via yogaloftgent

FEEDBACK YoGIS

– Annelien

“De gentle yoga is een perfecte manier om de werkdag af te sluiten. Dankzij de zachte stem van Ineke en de oefeningen die ieder op z’n eigen niveau kan doen, kom ik helemaal tot rust om dan ontspannen te gaan slapen.” 

– Naomi

“De Yoga lessen van Ineke zijn een echte aanrader, zelfs mij als duracell konijn slaagt ze er in om me tot rust te brengen door de afwisselende en rustgevende oefeningen.”

– Laure

“Ineke begeleidt je in alle kalmte en rust door de yoga sessie waardoor ik mijn hoofd helemaal kan leegmaken. Het helpt me om mijn lichaam soepel en mijn geest helder te houden. Een aanrader!”

– Elien

“Ineke zorgt er met aangename stem en een heel helder begeleide flow voor dat ik goed kan landen na een drukke werkdag. Met een flow die focust op eerst goed stretchen en spieren losmaken, ben ik helemaal klaar voor de actievere poses. Ik ben grote fan van de hatha yoga ’s avonds, zodat ik na opwarmen, wisselende en meer beweeglijke houdingen, en een korte body scan op het einde heerlijk ontspannen kan gaan slapen. Een sessie nidra yoga is al helemaal om goed weg te dromen erna. Ik blijf graag haar lessen volgen!”